петък, 12 октомври 2012 г.

Пъстрите сандали за ведро настроение!

Сандалите са най-отворените обувки за хората за топлото време, и няма човек който иска да се разделя със тях. Никой не иска да ги сваля от краката си, защото са доста удобни летни обувки, а освен това и едно доста модерно допълнение към облеклата на хората. Сандалите стоят чудесно по краката на жените, децата и мъжете и внасят в ежедневието им частичка топлина, ведрост и добро настроение. Доказано е от специалистите, че хората които са обути в някой летен и свеж модел, са заредени с повече енергия, и у тях цари щастието. Точно заради това, лятото е сезонът през който е времето да си носим свежите дрешки и летни обувки, и да се зареждаме с допълнителна доза енергия, която ще използваме през зимата.
Тъй като пазарът е пренаситен с безбройни модели сандали, и се е обърнал най-вече към женската част, трябва да споменем че именно те са им слабост. Съществуват всевъзможни модели равни, ниски, на токчета, на платформи, официални, ежедневни и какви ли не още сандали, но най-вече топлите им летни цветове привличат погледите на дамите. Всеки път, модните дизайнери ни ни изненадват с новости най-вече при украсите им, които са по последна мода, което ги прави изключително различни от предходните колекции. Всеки един модел е различен и индивидуален за себе си, и изразява актуалната тенденция на пазара. И тази година летния сезон продължава достатъчно дълго за да можем да си носим така удобните ни сандалки, които ако сте забелязали вече са кът на пазара. Но все още се намират доста модели, които ще бъдат актуални и следващата година, а именно тези от свежите материи. Въпреки всичко дамските сандали които са още в търговската мрежа, са доста разнообразни от към цветове, подметки и кожи. А точно разнообразните им цветови гами, нетипичният им външен вид, екстравагантните им форми и неповторимата им съвършенност, подчертават завършеният вид на облеклата ни. Това е валидно не само за сандалите, но и за летните чехли, които също така са изтънчени до неузнаваемост.
летни обувки
При дамските летни модели  цветовите нюанси са доста богати, докато при мъжките сандали се наблюдава едно еднообразие. Повечето модели от тях са по-груби и в тъмни цветове. Тук-там се срещат бежовите и светло кафяви. Като се има в пред вид че мъжете с по-консервативни, и не модно настроени, сандалите които се предлагат за мъже са предимно от естествени кожи, с дебели каишки, яки закопчалки и лепенки, и са подходящи почти за всеки един вид тяхно облекло!

Няма коментари:

Публикуване на коментар